Maak maatwerk van uw reisverzekering
Liefde voor de caravan vlamt weer op
Op vakantie, maar toch thuis. Kamperen, maar wel met comfort. En flexibel zijn in de keuze van de vakantiebestemming. De voordelen van een vakantie met de caravan zijn groot. Trek er lekker op uit en geniet! En verzeker u goed.
Lees meer...

Een reisverzekering kan dekking bevatten op veel gebieden: medische zorg, bagage, rechtsbijstand, vervangend vervoer, etc. Maar wat heeft u daarvan daadwerkelijk nodig? Scholten Assurantieadviseurs BVkijkt naar het soort reis dat u gaat maken en naar de bestemming. Vervolgens kiezen we samen de beste reisverzekering en/of annuleringsverzekering. Altijd met de juiste dekking, zodat u nooit teveel betaalt.

Betaal niet teveel voor uw reisverzekering Als u een reisverzekering afsluit via uw reisorganisatie bent u in veel gevallen duurder uit. Soms betaalt u wel bijna twee keer zoveel! Kom daarom eerst bij ons langs voordat u een reisverzekering afsluit. Dan krijgt u meteen:

Betaal niet teveel premie. Bel 0598 - 613245 en vraag ons om advies voordat u een reisverzekering kiest.

Reisverzekeringen en meer!
Naast een kortlopende of doorlopende reisverzekering, kunt u bij Scholten Assurantieadviseurs BVook terecht voor uw:


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.