Verzekeringen: verzeker dat wat nodig is
Bouwbedrijf starten, CAR-verzekering afsluiten
Is de aantrekkende bouwmarkt voor u een reden om voor uzelf te beginnen? De vooruitzichten zijn goed, zowel voor nieuwbouw als voor verbouw. Sluit wel een CAR-verzekering af. Die geeft u en uw klanten zekerheid.
Lees meer...

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement. Bij dit soort aanzienlijke risico’s is verzekeren vaak noodzakelijk. Scholten Assurantieadviseurs BV inventariseert voor u welke verzekeringen u nodig heeft – en welke niet.

Wanneer verzekeren?

U heeft de risico’s binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens bekijken we samen hoe groot de kans is dat het risico zich voordoet en wat dan de (financiële) consequenties zijn. Heeft u een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen of is verzekeren verstandiger? Scholten Assurantieadviseurs BV heeft alle expertise in huis om deze vragen deskundig te beantwoorden. Zodat u zorgvuldig met uw bedrijfsrisico’s om kunt gaan.

De beste verzekeringen voor ondernemers

Wij zorgen ervoor dat u alleen datgene verzekert wat echt nodig is. Wij selecteren voor u de beste verzekeringen voor ondernemers:

Scholten Assurantieadviseurs BV , hét adres voor al uw vragen over risico’s en verzekeren

Bij Scholten Assurantieadviseurs BV vindt u een persoonlijk klankbord voor al uw ondernemersvragen. Van risicoanalyse tot verzekeren en van employee benefits tot pensioen. Bel 0598 - 613245 voor een verhelderend gesprek op ons kantoor in Veendam


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.