Maak van uw bedrijf een aantrekkelijke werkgever!

Met employee benefits biedt u uw werknemers aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een pensioenregeling, mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en een collectieve ziektekostenverzekering. Met een pakket goede arbeidsvoorwaarden zal uw personeel zich extra gewaardeerd voelen en dat hoeft helemaal niet veel te kosten!

Minimale kosten, maximaal gemotiveerde medewerkers

Sinds 2015 is de werkkostenregeling (WKR) voor alle werkgevers verplicht. Binnen deze regeling kunt u maximaal 1,2% van uw totale fiscale loon (de 'vrije ruimte') besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor uw werknemers. Gaat u over de vrije ruimte heen, dan betaalt u loonbelasting in de vorm van een eindheffing van 80%. Het is dus van belang dat u uw employee benefits zodanig samenstelt, dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Samen met Scholten Assurantieadviseurs BV komt u tot het beste pakket voor uw werknemers tegen een minimale investering!

Populaire arbeidsvoorwaarden

Uw medewerkers kijken verder dan alleen hun salaris. Populaire secundaire arbeidsvoorwaarden zijn:

Kies nu voor employee benefits met Scholten Assurantieadviseurs BV

Motiveer uw medewerkers met een pakket goede arbeidsvoorwaarden! Wij laten u graag alle mogelijkheden zien. Bel 0598 - 613245 voor een afspraak op ons kantoor in Veendam.


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.