Verzekeringen: verzeker dat wat nodig is
Snelle brandmelding voorkomt miljoenenschade
De ene brand is de andere niet. Een kleine of beginnende brand kan redelijk snel gecontroleerd worden. Maar een grote brand kan leiden tot schade van meer dan één miljoen euro. Zo’n miljoenenbrand treft in de meeste gevallen een bedrijfspand.
Lees meer...

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement. Bij dit soort aanzienlijke risico’s is verzekeren vaak noodzakelijk. Scholten Assurantieadviseurs BV inventariseert voor u welke verzekeringen u nodig heeft – en welke niet.

Wanneer verzekeren?

U heeft de risico’s binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens bekijken we samen hoe groot de kans is dat het risico zich voordoet en wat dan de (financiële) consequenties zijn. Heeft u een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen of is verzekeren verstandiger? Scholten Assurantieadviseurs BV heeft alle expertise in huis om deze vragen deskundig te beantwoorden. Zodat u zorgvuldig met uw bedrijfsrisico’s om kunt gaan.

De beste verzekeringen voor ondernemers

Wij zorgen ervoor dat u alleen datgene verzekert wat echt nodig is. Wij selecteren voor u de beste verzekeringen voor ondernemers:

Scholten Assurantieadviseurs BV , hét adres voor al uw vragen over risico’s en verzekeren

Bij Scholten Assurantieadviseurs BV vindt u een persoonlijk klankbord voor al uw ondernemersvragen. Van risicoanalyse tot verzekeren en van employee benefits tot pensioen. Bel 0598 - 613245 voor een verhelderend gesprek op ons kantoor in Veendam


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.