Over ons

Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in loondienst werd ons kantoor in 1964 gestart door P. Scholten onder de naam Assurantiebedrijf P. Scholten. Vanaf het begin bestond een groot deel van het werk uit het beheren van bedrijfsmatige verzekeringsportefeuilles.

In de loop van de jaren groeide het kantoor uit tot een volwaardig verzekeringsbedrijf met agentschappen van diverse toonaangevende verzekeraars.

In 1985 werd het kantoor van de heer J.H. Dijkman, tevens gevestigd in Veendam, samengevoegd met het kantoor van P. Scholten. Men ging verder onder de naam Dijkman en Scholten assurantieadviseurs in het kantoorpand aan de Stationsstraat 2 in Veendam. In 1989 ging de heer Dijkman met pensioen waarna P. Scholten het bedrijf voortzette. Intussen groeide het aantal klanten gestaag. In 1994 en 1997 kwamen de zonen Berry en Peter Scholten de zaak versterken.

Nadat P. Scholten per 1 januari 2004 met pensioen ging werd de zaak voortgezet door Berry en Peter Scholten. Sinds mei 2016 zijn wij gevestigd in het kantoorpand aan het Pieter Sneeuwplein 12 in Veendam.

Ons kantoor is aangesloten bij de Adfiz. Dit houdt onder meer in dat wij een onafhankelijk kantoor zijn en niet afhankelijk zijn van 1 of meerdere verzekeraars.

In de ruim 50 jaar van ons bestaan is de filosofie van het bedrijf onveranderd: De goede zorg voor de klant en zorgen dat deze zo weinig mogelijk rompslomp heeft van zijn verzekeringen.

Stel ons gerust uw vraag