Cyberverzekering

  • Scherpe premie met uitstekende voorwaarden
  • Persoonlijke service bij schade
  • Hulp van IT-experts
Neem contact met ons op

Cyberverzekering

Cybercriminaliteit neemt hand over hand toe. In sommige maanden zijn er zelfs meer gevallen van cybercrime dan van woninginbraak!

Niet alleen bedrijven worden getroffen, ook consumenten zijn regelmatig slachtoffer. Vaak met ingrijpende financiële en/of praktische gevolgen. Een cyberverzekering biedt in zo’n situatie uitkomst.

Veel vormen
Cybercriminaliteit kent vele vormen. Virussen en phishing e-mails zijn misschien wel de bekendste varianten. Maar ook andere vormen komen steeds vaker voor, zoals bijvoorbeeld cyberafpersing, het gijzelen van computers door middel van ransomware, diefstal van geld en zelfs van uw digitale identiteit!

Bescherming geen overbodige luxe
Uw bezittingen verzekert u met een inboedelverzekering of een kostbaarhedenverzekering, uw huis met een opstalverzekering en uw gezondheid met een zorgverzekering. Is het dan niet logisch dat u ook uw digitale bezittingen en -identiteit verzekert? Dat kan tegenwoordig gelukkig door middel van een cyberverzekering voor particulieren.

Dekking
Een cyberverzekering voor particulieren biedt onder andere dekking voor digitale afpersing en verlies van geld op rekening. Maar ook voor identiteitsfraude, inbreuk op uw privacy en aansprakelijkheid.

Hulp van experts
Een cyberverzekering vergoedt niet alleen uw schade, maar biedt ook hulp van IT-experts voor bijvoorbeeld data recovery en het verwijderen schadelijke software. Datzelfde geldt voor eventuele onderzoekskosten en juridische kosten, bijvoorbeeld bij identiteitsfraude en inbreuk op uw privacy.

Vragen over uw cyberverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: (0598) 613 245.

Alle producten binnen de categorie Werk en Inkomen

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.

Stel ons gerust uw vraag